LinkPartners

Meer gratis software

Je kunt natuurlijk veel muziek luisteren met onze Radio Toolbar, echter kun je er geen muziek mee downloaden.
Hieronder een overzicht van goede en populaire gratis muziek download programma's. Dit in samenwerking met: Downloadstad.nl.

Limewire Limewire is in Nederland het bekenste gratis Filesharing programma. Je kunt met Limewire muziek downloaden, ook films, software en games zijn hier in beperkte mate gratis te downloaden.

Limewire Downloaden


Bitcomet Bitcomet is een filesharing programma echter met andere opties als bijvoorbeeld Limewire. Met Bitcomet kun je zelf torrents maken, ook kun je tijdens het downloaden van een film kijken of het wel echt de goede film is.

Bitcomet Downloaden


uTorrent uTorrent (je spreekt het uit als MicroTorrent) is een Bittorent Client. Hiermee kun je makkelijk muziek etc. downloaden, het voordeel van dit programma is dat er maar weinig geheugen van de pc wordt gebruikt en je daardoor lekker je normale dingen kunt doen tijdens het downloaden.

uTorrent Downloaden


Ccleaner Ccleaner (afkoring van Crap Cleaner) is een gratis freeware programma waarmee je je pc kunt opschonen. Als je veel op het internet zit en (ook al weet je het niet) geen vriendelijke sites bezoekt of veel rommel download dan zal de computer met de dag langzamer gaan worden omdat er cookies enzo op je PC worden gezet. Ccleaner is een aanrader!

Ccleaner Downloaden


Computerpro Op Computerpro.nl kun je veel informatie vinden over software en je kunt er gratis software, z.g. freeware downloaden. Deze downloads zitten in handige packs waardoor je snel aan de slag kunt

Ga naar Computerpro


Al veel gebruikers van de muziek op je pc toolbar gingen je voor: